Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte

   600 499 500  
[castellano]

Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals

 


 Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte   

   600 499 500  
[castellano]


Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Abainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopunturaAbainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopunturaAbainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopuntura

Curs Segon Nivell de Reiki
· A escollir torn de matí o tarda o cap de setmana:

 Curs matí:
 Curs tarda:
 Curs de cap de setmana: Curs de Dissabte de 9:30 a 18:30 h.
 Durada de cada curs: 1 dia
Preu del curs: 100 €

MATERIAL: 1 dossier

El reiki, que en japonès significa 'energia vital', consisteix a canalitzar a través de les mans una poderosa font de vibració, cap a un mateix o cap a altres persones per millorar malalties físiques o curar emocions. A més, qualsevol pot practicar o rebre-ho, ja que no és un do especial, sinó una tècnica que es pot aprendre.

Aquesta pràctica de canalitzar energia té més de 3.000 anys d'antiguitat, gairebé va caure en l'oblit fins que va ser rescatada el 1920 pel doctor Mikao Usui, un monjo zen japonès al que es considera el primer mestre reiki.

Aquesta tècnica parteix de la tesi que l'ésser humà és "tot energia", afirmació que encara que sembla esotèrica comparteix aspectes amb la física quàntica. El reiki sosté que, per qualsevol circumstància, quan l'energia es bloqueja és quan es produeix una alteració en el cos.
La imposició de les mans a la zona on l'energia ha quedat bloquejada, serveix per dissoldre aquest nus que impedeix que l'energia flueixi i així retornar l'equilibri a l'organisme.

L'Energia Vital és aquella que ens manté vius. Aquesta Energia penetra en el nostre cos a través d'unes portes anomenades txackres i a partir d'aquí flueix incessantment per uns canals energètics coneguts com meridians cap al nostre sistema nerviós, glàndules endocrines i sang, per nodrir tot el nostre organisme.


Els set txakras principals posen en contacte el nostre cos físic amb els nostres cossos subtils i se situen al llarg d'una línia central del cos, connectats amb el canal energètic principal de l'organisme, que coincideix amb la medul·la espinal.

De la mateixa manera, cada txakra principal també està relacionat amb un centre o plexe nerviós, una glàndula del sistema endocrí, la missió és produir substàncies químiques i hormones que passen a la sang i regular l'activitat dels diferents òrgans i teixits.

Quan l'energia, a causa de qualsevol bloqueig, no pot fluir de manera natural o s'interromp la seva lliure circulació, els òrgans no poden realitzar adequadament les seves funcions i acaba produint l'alteració física.

Com és una sessió de reiki?

Una sessió de reiki sol durar 45 minuts. El pacient es fica al llit en una llitera en un ambient tranquil mentre el mestre posa les seves mans en diferents zones del seu cos. Hi ha dotze posicions de mans, es comença pel cap (clatell) i s'acaba amb les plantes dels peus, reequilibrant tots els centres d'energia o 'txakres'. Durant la sessió, és habitual tancar els ulls perquè és normal que el pacient es quedi adormit o entri en profunda relaxació. Després de la sessió, es recomana beure molta aigua i estar molt atents als canvis que succeeixin en el cos ..Profesor :Joan Escolà

Mestre de Reiki. Federat 6533
Llicenciat G. i Historia (certificat adaptació pedagógica).

Abainstitut - Escola de quiromassatge professional a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Centre de Quiromassatge - Cursos de Quiromassatge per a grups

Tel. 600 499 500 - abainstitut@abainstitut.com

        Avís legal  Política de Privacitat  Política de Cookies