Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte

   600 499 500  
[castellano]

Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals

 


 Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte   

   600 499 500  
[castellano]


Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Abainstitut és un lloc on endinsar-se en el món del coneixement i aprenentatge del quiromassatge i altres tècniques manuals a través d'un gran ventall de cursos, activitats i tallers complementaris, facilitant una diversitat de grups i d'horaris.
El quiromassatge és un mètode de valoració (mitjançant la palpació perceptiva) i de tractament manual, aplicat sobre la coberta corporal i transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans i teixits del cos humà, que té alhora, efectes reguladors sobre el dolor, la sensació general d'energia, els estats d'ànim, el cansament i en general sobre la Psique.
   
Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 03 Slider 03 Slider 03
This is an example of a HTML caption with a link.
En Abainstitut li oferim una diversitat de cursos i tallers complementaris, disposant de diferents grups i horaris, els quals es realitzen en el nostre propi centre adequat amb l'equipament necessari i en què se subministra als alumnes el material per al curs pertinent. Els alumnes un cop finalitzat el curs i hagin superat els coneixements necessaris en el nostre centre obtindran el diploma acreditatiu per poder exercir aquesta disciplina.
 Abainstitut - Escola de quiromassatge professional a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Centre de Quiromassatge - Cursos de Quiromassatge per a grups

Tel. 600 499 500 - abainstitut@abainstitut.com

        Avís legal  Política de Privacitat  Política de Cookies