Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte

   600 499 500  
[castellano]

Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals

 


 Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte   

   600 499 500  
[castellano]


Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Pla entrenament Marató de Barcelona d'Eduard Albesa
Pla d'entrenament per a la Marató de Barcelona d'Eduard Albesa
Abainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopuntura Abainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopuntura Abainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopuntura
Avui és un dia autèntic, agafo el tren de Lleida a la Pobla de Segur (Pallars Subirà) Pirineu de Lleida a les 09:10 h i baixo a Balaguer (Lleida) a les 09:39 h. Surto corrent des de l'Ajuntament de Balaguer (Noguera), direcció Menarguens, segueixo a l'esquerra i passo per Menarguens. Giro a l'esquerra i continuo per la banqueta de la via del tren, per camí de terra arribo a Vilanova de la Barca (El Segrià), ja porto dues hores corrent. Segueixo per la carretera C-13, abans compro dues taronges per avituallament.
Arribo a Alcoletge i segueixo cap a la LL-11 i continuo fins a l'hotel Comptes d'Urgell, deixo a l'esquerra el Bowling i continuo tota Avinguda de les Garrigues passo per davant de l'escultura de l’Indíbil i Mandoni. Continuo per l'Av. Tortosa, passo pel gimnàs Trevol, repeteixo dues vegades fins al pont i tota la av. Tortosa i aturo el crono en 02:57. He fet 32 km ¡entrenament ultra!
Ara ha arribat el moment d’un bon massatge de descarrega o també un bon massatge tailandès relaxant.

14.03.2014


Abainstitut - Escola de quiromassatge professional a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Centre de Quiromassatge - Cursos de Quiromassatge per a grups

Tel. 600 499 500 - abainstitut@abainstitut.com

        Avís legal  Política de Privacitat  Política de Cookies