Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte

   600 499 500  
[castellano]

Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals

 


 Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte   

   600 499 500  
[castellano]


Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Segona cursa 'Donem Sang' de Bellpuig, Urgell, Lleida
Abainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopuntura Abainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopuntura Abainstitut - Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals. Escuela de quiromasaje en Lleida - Cursos y Técnicas manuales. :: Cursos de quiromassatge, quiromassatge amb pedres volcàniques, quiromassatge amb pindes, quiromassatge canyes de bambu, reflexologia, drenatge, tailandès, digitopuntura, igeniologia tradicional xinesa, auriculopuntura
Més de 500 persones han participat, el diumenge 25 d’octubre de 2015, a la 2a Cursa Donem Sang de Bellpuig que tenia com a lloc de sortida i arribada el Circuit de Motocròs de Catalunya de Montperler de Bellpuig, Lleida.

La cursa tenia dos itineraris a triar de 5 i 10 km puntuables, i per als no corredors una caminada popular amb les mateixes distàncies.

Els guanyadors de la cursa de 5 Km són Jordi Balagué (GE Serralada de Mollerussa, Lleida) i Núria Tilló (Joventut Atlètica d’Arbeca, Lleida). Pel que fa a la cursa de 10 km els guanyadors van ser Pol Fernández (Joventut Atlètica d’Arbeca, Lleida) i Marta Ballesté.

Els voluntaris del cursos de l’escola Abainstitut han col·laborat en aquesta cursa en quiromassatge esportiu, reflexología podal, quiromassatge tailandès i quiromassatge global. Aquests voluntaris han practicat els coneixements que han adquirit al llarg dels cursos.

22.11.2015


Abainstitut - Escola de quiromassatge professional a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Centre de Quiromassatge - Cursos de Quiromassatge per a grups

Tel. 600 499 500 - abainstitut@abainstitut.com

        Avís legal  Política de Privacitat  Política de Cookies