Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte

   600 499 500  
[castellano]

Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals

 


 Inici   Cursos   Notícies   Vídeos   Escola  Contacte   

   600 499 500  
[castellano]


Escola de quiromassatge a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Quiromassatge Global
El quiromassatge és una tècnica manual, aplicada sobre el cos utilitzant la pressió de les mans als diferents òrgans i teixits del cos. Entre les propietats del quiromassatge trobem la d'afavorir la microcirculació, el quiromassatge augmenta el reg sanguini total a través de les vasodilataciones en les diferents zones corporals.
  
Curs de Quiromassatge Esportiu Global
Entendre i practicar el quiromassatge esportiu a totes les parts del cos. Tècniques fonamentals en decúbit pron: Extremitat inferior, regió glútia, regió espatlla, regió coll. Tècniques fonamentals en decúbit supí: Regió cama, regió cuixa, abdomen, tòrax, crani i cara, extremitat alta.

Quiromassatge tailandès
El quiromassatge tailandès és un procediment tècnic que balanceja els centres energètics del cos de diverses maneres i ajuda a mantenir la salut, la vitalitat i la flexibilitat. S'utilitza a Tailàndia per ajudar a curar símptomes comuns com el mal d'esquena i mals de cap.

  
Drenatge Limfàtic Manual
És una tècnica de quiromassatge que s'engloba en el camp de les tècniques manuals. El drenatge limfàtic manual és una tècnica de quiromassatge que consisteix en fer manualment aquells moviments que el sistema limfàtic (responsable d'eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunitari) no pot fer per si mateix. És crucial per a una marxa eficaç del sistema immunològic.

Curs de Reflexologia Podal
Per practicar la reflexologia només utilitza les seves mans, aplicant-les en forma de quiromassatge específic en aquelles zones reflexes dels peus. Això produeix, de manera espectacular per la seva eficiència, una sensible millora en les funcions corporals.
  
Tècnica manual (drenatge limfàtic manual)
El Drenatge Limfàtic Manual està indicat en el procés d'una gran quantitat de trastorns, i és especialment útil davant estats edematosos (inflor ) que bàsicament tinguin un origen limfàtic (limfedemes). En altres casos, el Drenatge Limfàtic Manual és un procés complementari, de suport, en camps tan diversos com la traumatologia, la dermatologia.
Curs Quiromassatge Preliminar amb Pindes
Les pindes fetes d'herbes s'apliquen sobre el cos ben calentes, aquesta alta temperatura és condició necessària perquè aporti a la pell les propietats dels olis de cadascuna de les plantes, la calor humida fa relaxar la musculatura, estimula el reg sanguini i el sistema nerviós experimenta un estat intern de profunda tranquil·litat.

  
Curs de Quiromassatge
El quiromassatge és tant un art com una ciència. Els seus beneficis han arribat fins als nostres dies evolucionant des de les tècniques més simples per proporcionar relaxació i afavorir el son, fins al desenvolupament específic d'algunes tècniques més complexes per alleujar el cos i l'organisme.


Curs Reflexologia podal i manual
Per a practicar la reflexologia tan sols s’utilitza les mans, aplicant-les en forma de quiromassatge específic en aquelles zones reflexes dels peus. Això produeix, de forma espectacular per la seva eficiència, una sensible millora en els òrgans.

  
Com fer una Pinda
Les pindes fetes d'herbes s'apliquen sobre el cos ben calentes, aquesta alta temperatura és condició necessària perquè aporti a la pell les propietats dels olis de cadascuna de les plantes, la calor humida fa relaxar la musculatura, estimula el reg sanguini i el sistema nerviós experimenta un estat intern de profunda tranquil·litat.


Cursa dels Templers 2014 - Lleida
El passat 15 de juny es va dur a terme a Lleida la Cursa dels Templers, organitzada pel club Km0 Ponent. Es tracta d'una cursa amb un èxit consolidat, 6 anys i més de 1.000 participants en l'edició d'enguany testifiquen l'èxit. A l'organització hi varen participar diferents tipus d'organitzacions de voluntariat, entre altres, la nostra escola amb quiromassatge esportiu, quiromassatge tailandès i quiromassatge global.

  
Cursa de la Guineu a Bellpuig
El diumenge 1 de juny de 2014 es va celebrar la octava edició de la Cursa la Guineu de Vilanova de Bellpuig (L'urgell) Lleida. Va tenir el rècord de participació amb 500 atletes, 150 caminadors i cinc en cadires de rodes. Aquesta cursa va ser possible per la participació de persones voluntàries que van col•laborar en el desenvolupament de la prova. El nostre Centre va col•laborar a l'arribada dels atletes oferint quiromassatge global, quiromassatge esportiu, quiromassatge tailandès i reflexologia podal.


Cursa Sansi Lleida. La Llotja 2014
Cursa Sansi Lleida. La Llotja 2014. 2n Nivell de Quiromassatge Global. El quiromassatge és tant un art com una ciència. Els seus beneficis han arribat fins als nostres dies evolucionant des de les tècniques més simples per proporcionar relaxació i afavorir el son, fins al desenvolupament específic d'algunes tècniques més complexes per alleujar el cos i l'organisme. Els voluntaris del centre Abainstitut van col•laborar en la cursa Sansi Lleida de 5 km

  
Marató de relleus del Sícoris Club 2014 - Maratón de relevos del Sícoris Club 2014
El diumenge 12 d’octubre de 2014 va dur- se a terme la Marató de relleus del Sícoris Club 2014. Aquest any vam participar 17 equips entre masculins i femenins. Es van fer 35 voltes a la pista de 300 metres, cada participant de l’equip. La victòria va ser per al Team Blue Motors de Ponts ( La Noguera) amb un temps de 2 h 39’35”. El segon i el tercer classificat van ser Sícoris Star ( Segrià) i Aran Nordic Esquí A (Val d’Aran). Els voluntaris del centre Abainstitut van col•laborar en aquesta Marató de relleus en quiromassatges esportius, quiromassatge global i massatge tailandès.


1ª cursa solidaria SED- Lleida
Vídeo de la primera cursa SED de Lleida amb l’objectiu de fer una cursa solidària per ajudar a realitzar projectes solidaris a Paraguai, que es va celebrar el passat diumenge 8 de març. Un miler de persones es van mobilitzar per la 1a Cursa 100% solidària SED-Lleida. El col•legi Maristes Montserrat ha estat el punt de trobada de corredors i caminants, que han pogut escollir entre dos recorreguts, de 3,5 o 5 km, per la canalització del riu Segre i el centre de la ciutat.

  
CX Cursa Bombers 2015
El 12 d’abril s’ha celebrat la cinquena edició de la CX cursa Bombers Lleida de 10 i 5 km. Amb la participació de més de tres mil corredors de les diverses categories. Els voluntaris del centre Abainstitut han col•laborat en aquesta cursa en quiromassatge esportiu, quiromassatge global, reflexologia podal, drenatge limfàtic manual, quiromassatge tailandès.


I Duatlón Sícoris Club Lleida
El dia 17 de maig s’ha celebrat la I Duatló Sícoris Club Lleida, que ha constat de 5 kilòmetres de cursa a peu i 45 kilòmetres de ciclisme en carretera. El guanyador en la categoría d’homes va ser Guillem Soler (Xtrem Calvià), en categoría femenina va guanyar la corredora del Sícoris, Lucía Gutiérrez. Paral·lelament es va celebrar la Cursa de Running. Els voluntaris del centre Abainstitut han col·laborar en aquesta cursa en quiromassatge esportiu i quiromassatge global.

  
Marxa Cicloturista La Bonaigua
El dissabte 6 de juny s'ha disputat la 16a edició de la Marxa Cicloturista La Bonaigua, organitzada per l’Sprint Ciclo Club Pobla. 300 corredors han pres la sortida a la Pobla de Segur, entre la marxa curta de 170 quilòmetres i la llarga de 205 quilòmetres. Marxa ciclista tenia un recorregut on s'incorporen quatre ports de muntanya (Alt de Bretui, Port de la Bonaigua, Coll de Jou i Alt d’Enviny) utilitzat en les grans etapes pirenaiques del Tour de França i de la Vuelta. Els voluntaris del centre Abainstitut han col·laborat en aquesta cursa en quiromassatge esportiu, quiromassatge tailandès i quiromassatge global.


Cursa BTT Gran Fons Ponent - Lleida
L’atleta de Tremp Álvaro Rico Gil ha set guanyador de la prova reina de la I Gran Fons Ponent de BTT 2015, pels paratges meravellosos de la Noguera Ribagorça. L'Alvaro, que corre amb el Centre (ce sprint bike Tremp), va quedar primer amb un temps de 05:06:54 L. Segon ha estat Armengol Reñé (Team Blue Motors Ponts), amb 5.13.46, i tercer Josep Segués (CE Rocko Almenar), amb 5.29.53. La gran fons ponent aplega 150 ‘bikers’ sobre tres distàncies, una marathon MTB per les terres de Ponent amb el centre neuràlgic situat a Almenar. La jornada proposava tres distàncies i unes vistes fantàstiques del pantà de Santa Anna, per uns paratges inèdits i espectaculars, un paradís per a la pràctica del mountain bike.

  

Abainstitut - Escola de quiromassatge professional a Lleida - Cursos i Tècniques manuals
Centre de Quiromassatge - Cursos de Quiromassatge per a grups

Tel. 600 499 500 - abainstitut@abainstitut.com

        Avís legal  Política de Privacitat  Política de Cookies